Szenes Iván 100 gála az Operettszínházban - Jegyek és fellépők itt!

2024.04.17 kovacsad

Szenes Iván 100 gála az Operettszínházban - Jegyek és fellépők itt!

NÁLAD LENNI ÚJRA JÓ LENNE - SZENES IVÁN 100. gála 2024. május 8-án a Budapesti Operettszínházban. Jegyek itt!

Ki ne emlékezne az alábbi dalokra: Ez az utolsó tánc; Félteni kell; Szeretni bolondulásig; Hányszor kell még újra kezdenem; Mondd, miért szeretsz te mást; Kislány a zongoránál; Jamaicai trombitás... Ugye, Önök is napestig dúdolnák ezeket a felejthetetlen számokat, amelyekben egy valami közös, mégpedig az, hogy Szenes Iván, a legendás komponista és dalszövegíró szerzeményei, aki idén ünnepelné 100. születésnapját.

NÁLAD LENNI ÚJRA JÓ LENNE - SZENES IVÁN 100. gála 2024. május 8-án szerdán, 19:00 órától Dancs Annamari, Füredi Nikolett, Nádasi Veronika, Homonnay Zsolt, Szomor György, Laki Péter és Kocsis Dénes, a Budapesti Operettszínház sztárjainak előadásában csendülnek fel az örökzöld dallamok, amiket a művészek bizonyára a közönséggel együtt énekelnek majd az estén.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Ráadásul mindezt Homonnay Zsolt, színházunk művészeti vezetőjének rendezésében, ámulatba ejtő nagyzenekari hangzással és lenyűgöző látványvilággal tárják a nézők elé: egyszóval, minden adott ahhoz, hogy eltöltsenek nálunk egy felejthetetlen estét. 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


AJÁNLÓ
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2024