Operettsztárok lépnek fel a Mága Zoltán 50 koncerten!

2024.04.19 kovacsad

Operettsztárok lépnek fel a Mága Zoltán 50 koncerten!

A Mága Zoltán 50 koncert 2024. április 27-én Budapesten az MVM Domeban kerül megrendezésre. Jegyek lentebb!

Mága Zoltán Liszt Ferenc-díjas és Prima Primissima díjas magyar hegedűművész  világ legrangosabb koncerttermeiben mutatta be a magyar zenei hagyományokat. Játékát a klasszikus zene, a népzene, a cigányzene, a popzene és egyéb irányzatok ötvözésével kialakított crossover stílusát világszerte elismerik.

A több mint 10 éve töretlen sikerrel megrendezésre kerül Budapesti Újévi Koncertjét nem csak magyar vendégek tették teltházassá az Arénában, hanem az Egyesült Államokból, Ausztráliából, Ázsiából, Izraelből és Európa sok országából is érkezett zenekedvelő közönség. 

Mága Zoltán 50 koncert 2024. április 27-én Budapesten az MVM Domeban kerül megrendezésre.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A világhírű hegedűművész gálakoncertjén színpadra lépnek a Nemzet Színészei, Molnár Piroska Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, Lehoczky Zsuzsa Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, Bodrogi Gyula Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, Csikos Sándor Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, színészlegendáink, a Jászai Mari-díjas Voith Ági, a Kossuth-díjas Koncz Gábor, továbbá Sümegi Eszter, Kossuth-díjas opera-énekesnő, Bangó Margit Kossuth-díjas énekes, Kiss-B. Atilla Kossuth-díjas operaénekes és a Budapesti Operettszínház kiemelkedő művészei, Oszvald Marika Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, Janza Kata Jászai Mari-díjas színésznő, Kiss Diána színésznő, Dolhai Attila Jászai Mari-díjas színész, Homonnay Zsolt Jászai Mari-díjas színész, valamint Mága Jennifer énekesnő, Fésűs Nelly színésznő, Nyerges Attila énekes – a teljesség igénye nélkül. (Forrás: Bors)

Az est műsorvezetője, Liptai Claudia. 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


AJÁNLÓ
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2024