Koncert VAKSÖTÉTBEN Peller Károly és Gallusz Niki közreműködésével - Jegyek itt!

2022.10.11 kovacsad

Koncert VAKSÖTÉTBEN Peller Károly és Gallusz Niki közreműködésével - Jegyek itt!

Koncert vaksötétben Peller Károllyal és Gallusz Nikolettel Budapesten!

Következő Vaksötét koncertünkön ismét műfajt váltunk, ezúttal a musicalek és az operettek kapnak főszerepet Gallusz Niki és Peller Károly előadásában. Egyedülálló koncerttel készülünk, hiszen vaksötétben találkozhat egymással a Madách Színház és a Budapesti Operettszínház közönsége, mi pedig garantáljuk, hogy mindkét műfaj szerelmesei találnak majd maguknak kedvükre valót. Zongorán kísér: Helle Maximilian.

Legyetek az estén Eisemann Mihály, Kálmán Imre vagy Kacsóh Pongrác legismertevendégei. A legtöbb dal ráadásul nagyon ritkán hallható, egy szál zongorás változatban hosszú idő után itt hangzik majd el először.

Ha eljössz, mi megígérjük, hogy ezután sem hagyjuk ABBA!

A Koncert vaksötétben Peller Károly és Gallusz Niki közreműködésével 2022. október 19-én Budapesten a Lurdy Moziban kerül megrendezésre.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Jegyvásárlásoddal nemcsak egy különleges koncertélmény részese lehetsz, de egy nagyszerű kezdeményezést is támogathatsz, hiszen a nekünk megszavazott bizalmadért cserébe újabb és újabb könyveket hangosíthatnak meg lelkes Önkénteseink a látássérültek szolgálatában.  

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


AJÁNLÓ
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2023