Kálmán Imre tiszteletére - Te rongyos élet gála az Operettszínházban - Jegyek és fellépők itt!

2022.08.11 kovacsad

Kálmán Imre tiszteletére - Te rongyos élet gála az Operettszínházban - Jegyek és fellépők itt!

A Te rongyos élet gála Kálmán Imre tiszteletére 2022. szeptember 10-11-én kerül megrendezésre az Operettszínházban. Jegyek és fellépők itt!

A statisztikusok szerint nem telik el olyan óra, hogy valahol a nagyvilágban, TV-ben, színházban vagy rádióban, ne csendülne fel egy-egy Kálmán-melódia, így Kálmán Imrét méltán tartják minden idők legtöbbet játszott operettszerzőjének. Operettet nem csupán mi, magyarok játszunk, ám a magyar ember temperamentuma termékenyíti meg a világon egyedülálló módon ezt a műfajt, és teszi egyedivé.

A jubileumi évadot 2022. szeptember 11-én egy nagyszabású, elegáns gálával indítja a Budapesti Operettszínház. Minden idők legtöbbet játszott operettszerzője, Kálmán Imre emléke és munkássága előtt tisztelegve legnagyobb slágereiből nyújtanak át Önöknek egy csokrot, mintegy keresztmetszetét adva a Kálmán-operettek színes, szórakoztató világának. Az est során meglepetés produkciókkal is kedveskednek nézőinknek. Az előadás rendezője Homonnay Zsolt.

A Te rongyos élet gála 2022. szeptember 10-11-én kerül megrendezésre. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Fellépők:

Bojtos Luca, Bordás Barbara Dénes Viktor, Dolhai Attila, Erdős Attila, Fischl Mónika, Homonnay Zsolt, Kiss Diána, Laki Péter, Langer Soma, Lévai Enikő, Lukács Anita, Szendy Szilvi, Széles Flóra, Vadász Zsolt

  

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


AJÁNLÓ
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2023