Budavári Palotakoncert 2022 - Jegyek itt!

2021.11.20 kovacsad

Budavári Palotakoncert 2022 - Jegyek itt!

A Budavári Palotakoncert az ország legnagyobb operett gálája a Várban 2022 nyarán is várja a közönséget!

A budapesti nyár egyik ékkövévé vált már a Budavári Palotakoncert a Várban az oroszlános udvarban, amit évről évre több külföldi is látogat, hiszen a magyar kultúra egyik legkedveltebb zenei örökségét az operettet mutatja be egy pompás közegben, világszinvonalú jelmezekben, tökéletes hangokkal és látványo s koreográfiával. A világhírű operettek mellett számos opera is rendszeresen felcsendül a Palotakoncerten.

A Budapesti Operettszínház művészeit az ország legnagyobb operett gáláján mindig teltház várja, s persze a tapsot mindig méltón is jutalmazzák, hiszen a csillagos ég alatt a friss nyári levegőben a könnyed dallamok is jobban szólnak.

A Budavári Palotakoncert 2022-ben várhatóan ismét a Budai Várba várja a közönséget az ország legnagyobb operett gálájára az Operettszínház sztárjaival. Jegyinfókért kattintson ide!

A Budavári Palotakoncerten az elmúlt években olyan sztárok léptek fel mint Fischl Mónika, Bordás Barbara, Lukács Anita, Lévai Enikő, Kiss Diána, Kalocsai Zsuzsa, Szendy Szilvi, Bojtos Luca, a műfaj koronázatlan királynője, Oszvald Marika, Dolhai Attila, Homonnay Zsolt, Vadász Zsolt, Ninh Duc Hoang Long, Dénes Viktor és Laki Péter. 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


AJÁNLÓ
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2022