A TV-ben lesz látható a Galambos Erzsi 90 születésnapi revű!

2023.11.02 kovacsad

A TV-ben lesz látható a Galambos Erzsi 90 születésnapi revű!

Galambos Erzsi 90 - Születésnapi revü gáláját a TV-ben láthatja újra a közönség! Fellépett többek között Oszvald Marika, Peller Károly, Sasvári Sándor és sokan mások.

Galambos Erzsi több, mint hetven éve áll színpadon, eljátszotta az operettirodalom talán összes primadonna- és szubrettszerepét, felejthetetlen alakítást nyújtott musicalekben és prózai darabokban is.

Budapest elválaszthatatlan a magyar operettkultúrától, a magyar operettkultúra pedig elválaszthatatlan Galambos Erzsitől. Egyike azoknak, akik átütő színpadi jelenlétükkel, tehetségükkel életben tartották és továbbörökítették a műfajt újabb és újabb generációknak

Galambos Erzsi, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznő decemberben ünnepelte 90. születésnapját! Rajongóit és tisztelőit várja egy különleges estére.

Galambos Erzsi 90 - Születésnapi revü 2022. május 22-én délután 17:00-tól került megrendezésre. Az előadást 2023 november 17-én  közvetíti majd az M5 csatorna.

 

A meglepetésekben sem szűkölködő eseményen a József Attila Színház társulatának tagjai mellett közreműködött többek között Bodrogi Gyula, Csonka András, Esztergályos Cecília, Hirtling István, Oszvald Marika, Pápai Erika, Peller Károly, Sasvári Sándor és Soltész Rezső is. 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
AJÁNLÓ
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2024