A TV-ben látható az Operettszínház Óévbúcsúztató szilveszteri gálája!

2023.12.31 kovacsad

A TV-ben látható az Operettszínház Óévbúcsúztató szilveszteri gálája!

A TV-ben látható az Operettszínház Óévbúcsúztató szilveszteri gálája!

A muzsika örömteli hangja ragyogja be a 2023-as esztendő utolsó napját! Pompázatos díszbe öltözik a Budapesti Operettszínház és grandiózus óévbúcsúztató gálával kedveskedik a zene szerelmesei számára. Az este során a teátrum sztárjainak előadásában népszerű melódiák csendülnek fel, mely álomszép estély keretében mindenki megtalálja a szívének kedves muzsikát. A sok-sok humoros jelenet és tengernyi örömteli dallam felemelő erővel hat minazokra, akik kedvelik az igényes zenés mulatozást. A közvetítésnek köszönhetően a tévénézők is részesei lehetnek a lélekmelengető, fergeteges és vígsággal teli szilveszteri ünnepi gálának, mellyel az alkotók örömet és derűt varázsolnak a tévénézők otthonába.

BÚÉK 2024 - Óévbúcsúztató szilveszteri gála 2023. december 31-én 20:00-tól az M5 műsorán.

Közreműködik: Bojtos Luca, Bordás Barbara, Füredi Nikolett, Kalocsai Zsuzsa, Kiss Diána, Lévai Enikő, Nádasi Veronika, Oszvald Marika, Süle Dalma, Szendy Szilvi, Dénes Viktor, Dolhai Attila, Erdős Attila, Földes Tamás, Homonnay Zsolt, Kocsis Dénes, Laki Péter, Ninh Duc Hoang Long, Sándor Péter és Szomor György. Vezényel: Pfeiffer Gyula. Rendező: Homonnay Zsolt. 

Az Operettszínház 2024-ben is több nagyszabású gálával várja a közönséget. A februári gálára még vannak jegyek! Jegyvásárlás itt! 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


AJÁNLÓ
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2024