Operettinfo.hu - Öt kotinens sztárjai Mága Zoltán Újévi koncertjén - Jegyek itt! • Öt kotinens sztárjai Mága Zoltán Újévi koncertjén - Jegyek itt!

  Öt kontinens művészei lépnek színpadra 2015. január 1-jén Mága Zoltán hegedűművész VII. Budapesti Újévi Koncertjén a budapesti Papp László Sportarénában. A műsorban fellép Anna Malcolm amerikai dzsesszénekes, Zakhar Bron orosz hegedűművész, Oh Ahmi dél-koreai csellista, az albán Saimir Pirgu tenor, a moldovai Valentina Nafornita szoprán, Szakcsi Lakatos Béla zongoraművész és Kiss B. Atilla tenor - olvasható az esemény kommunikációjával foglalkozó ügynökség közleményében.

  Anna Malcolm a mainstream és a modern dzsessz elismert képviselője, pályafutása során több sikeres szólólemezt készített, a kilencvenes évek közepétől saját kvartettjével lép fel világszerte. Zakhar Bron a világ zeneéletének elismert, különleges alakja: az orosz származású hegedűművész és zenepedagógus megnyerte már a legjelentősebb hegedűversenyeket és világszerte jelentős zenekarokkal és karmesterekkel koncertezett együtt. A lírai tenor szerepek világhírű előadója, az Olaszországban élő albán származású Saimir Pirgu szintén a koncert vendége lesz, hangjáról és énektechnikájáról Plácido Domingo is elismeréssel nyilatkozott. A fiatal művész Luciano Pavarotti mentoráltja volt a tenor haláláig, s már a világ számos rangos színpadán fellépett. A gálaesten színpadra lép Valentina Nafornita moldovai szoprán is, aki 2011-ben a BBC Cardiff Singer of the World című nagy múltú énekverseny legfiatalabb győzteseként tett szert világhírnévre. A fiatal szoprán jelenleg a bécsi Staatsoper tagja. Oh Ahmi, a crossover stílust képviselő jeles csellista a Koreai Kulturális Központ támogatásával érkezik a koncertre. Oh Ahmi előadásait - amelyek a csellójátékot tánccal ötvözik - többek között az Egyesült Királyságban, Hawaiion, Mexikóban és Argentínában is láthatta a közönség.

  Mága Zoltán Újévi Koncertjére már árulják a jegyeket! Jegyvásárláshoz kattints ide!

  A budapesti újévi koncert után, január 4-én az osztrák fővárosban első alkalommal rendezik meg Mága Zoltán újévi gálaműsorát. Részletek itt!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás MySpace-hez RSS  Szerző: Call / MTI
  Dátum: 2014.12.15.


  Kereső
  Hírlevél
  © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2020


  j lap - 1

  Partnerek: