Operettinfo.hu - A Budapesti Operettszínház énekes-táncos meghallgatást hirdet! • A Budapesti Operettszínház énekes-táncos meghallgatást hirdet!

  A pontos születési dátummal megjelölt fényképes, szakmai önéletrajzokat és a meghallgatás énekes fordulóján előadni kívánt dalok címét, scannelt kottáját (zongorakíséret), és/vagy zenei alapját (MP3 vagy wav formátumban) várjuk az ensemble@operett.hu e-mail címre. Zongorakisérőt a színház biztosít.

  Jelentkezési határidő: 2021. márc. 12. éjfél

  Korhatár 18-35 év, a jelentkezés feltétele énekes-táncos előképzettség.

  A próbatánc időpontja és helyszíne: 2021. márc. 25., Budapesti Operettszínház

  Az énekes meghallgatás időpontja: 2021. márc. 26., Budapesti Operettszínház. Figyelem! Az énekes fordulóra csak a próbatáncon kiválasztott embereket hívjuk vissza.

  A jelentkezések előzetes szűrését követően márc. 12-e után e-mailben értesítik azokat, akiket a castingra behívnak. A további tudnivalókat, és a meghallgatás kezdetének időpontját ez az e-mail tartalmazza majd.


  A Budapesti Operettszínház próbatáncot hirdet balettkarába.

  A pontos születési dátummal megjelölt szakmai önéletrajzokat a balett@operett.hu e-mail címre várjuk.

  Jelentkezési határidő: 2021. márc. 12. éjfél

  Korhatár 18-33 év, a jelentkezés feltétele a klasszikus balett végzettség

  A próbatánc időpontja és helyszíne: 2021. márc. 24., Budapesti Operettszínház

  A jelentkezések előzetes szűrését követően márc. 12-e után e-mailben értesítik azokat, akiket a castingra behívnak. A további tudnivalókat, és a meghallgatás kezdetének időpontját ez az e-mail tartalmazza majd.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás MySpace-hez RSS  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2021.02.28.


  Kereső
  Hírlevél
  © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2021


  j lap - 1

  Partnerek: