Operettinfo.hu - Operettszilveszter az Operettszínházban - Jegyek és fellépők itt! • Operettszilveszter az Operettszínházban - Jegyek és fellépők itt!

  Operettszilveszter címmel egy fergeteges műsorral várja a közönséget Szilveszterkor az Operettszínház. Az előadásuktról így ír a színház:
  "Mi mással koronázhatnánk meg méltóbb módon ezt az évet, mint egy fantasztikus gálaműsorral? Az Operettszilveszter során színházunk sztárjainak előadásában csendülnek fel a legnagyobb operett- és musicalslágerek, és aki szeretne, egy finom vacsorát is elkölthet nálunk az esztendő utolsó éjjelén. December 31-én nagyszabású Operettszilveszterre invitáljuk Önöket! A nap folyamán két operett-musical gálaműsort is rendezünk. Az előadás során nagyszínpadunkon a legparádésabb operett- és musicalslágereket hallhatják majd színházunk sztárjainak tolmácsolásában."

  Az Operettszilveszter 2019. december 31-i előadásra már elkezdték a jegyértékesítést! Jegyárak és jegyvásárlás itt!

  Színpadra lép többek között Bordás Barbara, Dolhai Attila, Fischl Mónika, Gubik Petra, Homonnay Zsolt, Kocsis Dénes, Laki Péter, Lévai Enikő, Lukács Anita, Nádasi Veronika, Szendy Szilvi, Vadász Zsolt. Közreműködik továbbá a Budapesti Operettszínház Énekkara, Balettkara és Zenekara.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás MySpace-hez RSS  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2019.10.22.


  Kereső
  Hírlevél
  © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2020


  j lap - 1

  Partnerek: