Operettinfo.hu - Újévi Operett Gála Oszvald Marikával Győrben - Jegyek itt! • Újévi Operett Gála Oszvald Marikával Győrben - Jegyek itt!

  Kezdjék az újesztendőt egy fergeteges, igazi magyaros újévi operett előadással, ahol a hagyományokra való tekintettel kerül bemutatásra az Újévi Operett gála.
  2016-ben megújulva, de az évtizedes hagyományokat megőrizve készül az operett show több száz látványos jelmezzel, kitűnő énekhangokkal, élő zenekarral. Vadonatúj műsor, új látványvilág.

  2016. január 10-én Győrben várja a közönséget Oszvald Marika a barátaival a Bartók Béla Megyei Művelődési Központban. Jegyinfók és jegyvásárlás itt!


  Hajmási Péter, Hajmási Pál; Szép város Kolozsvár, Cintányéros cudar világ, Te rongyos élet, Jaj cica eszem azt a csöpp kis szád, Jön e velem nagysád shimmit járni, Délibábos Hortobágyon. Ki nem ismerné ezeket a világhírű magyar dallamokat? A magyar operett komponisták örökérvényű, csodálatos melódiái meghódították a világot. És ezt teszik most is, Oszvald Marika főszereplésével, és az egykori HungarOperett fiatal sztárjainak előadásában .

  Oszvald Marika és barátai látványos, színvonalas előadásához évek óta hozzászokhatott a közönség, hisz a társulat minden januárban az országban kezdi kezdi éves turnéját. 2015-ben a tengerentúli nézőket is elvarázsolta a produkció kisebb formációja, hisz az egy évvel ezelőtt a bemutató után rögtön repülőgépre szálltak, és meghódították az amerikai kontinens lakosságát is. Fergeteges előadásuk nemcsak Amerikában, hanem az idei évben Izraelben, Németországban és Erdélyben is a közönség kedvence lett. A társulatot utazásaik során hatalmas ovációval, és álló tapsviharral fogadják, amelyben a legtehetségesebb magyar előadók, táncosok, zenészek lettek összeválogatva. „A kitűnő szólisták, zenészek, táncosok mellett felejthetetlen látványt nyújtanak gyönyörű jelmezek, és produkció látványvilága.
  A fiatal társulat céljául tűzte ki a világhírű, hungarikumnak számító magyar operett hagyományainak megőrzését, népszerűsítését.
  A hagyományossá vált operett gálán, amely 2016-ben csak januárban lesz látható, sztárja Oszvald Marika lesz a újra nézők kívánságára, aki ezen az estén egy különleges szerepben az operettek királynőjévé válik, és elvarázsolja a nézőket bájával, és mindenkit megkacagtató humorával új repertoárjával. A fiatalos, lendületes gálában többek között a Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, a Bajadér, A víg özvegy, a Cigányszerelem, a Mágnás Miska, a Mária főhadnagy a Csókos asszony dallamai is megszólalnak.

  Felhőtlen hangulat, pezsgő, kacagás, humor, vidámság, romantika, gyönyörű dallamok, látványos, pompás jelmezek. Mindez az operettek csodálatos szórakoztató világával, és világhírű melódiáival egy igazi „ungarishe vircsaft” kíséretében az Újévi koncerten.

  Helyszínek:
  2016. január 5. Szombathelyi Agora
  2016. január 10. Győr, Bartók Béla Megyei Művelődési Központ
  2016. január 17. Szeged, Szegedi Nemzeti Színház
  2016. január 31. Eger, Gárdonyi Géza Színház  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás MySpace-hez RSS  Szerző: Call / MTI
  Dátum: 2016.01.03.


  Kereső
  Hírlevél
  © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2020


  j lap - 1

  Partnerek: