Operettinfo.hu - Leányvásár Szegeden 2013-ban! Jegyek itt! • Leányvásár Szegeden 2013-ban! Jegyek itt!

  2013. július 5-én kezdődik Jacobi Viktor Leányvásár című operettjével nyit a Szegedi Szabadtéri Játékok 2013-as évada. Jacobi Viktor Leányvásár operettje a fesztivál saját produkciójaként kerül színre. Az idei Mágnás Miskához hasonlóan ez a darab is az álcázás komikus fordulatával operál, csakhogy itt nem szolgából lesz úr, hanem éppen ellenkezőleg. Tom Migles egy koszos csavargó bőrébe bújva nyeri el az ellenséges család lányának, a rátarti Lucy Harrisonnak kezét, akit büntetésből adnak feleségül a falu utolsó legényéhez.

  A Leányvásár operett még további két alkalommal lesz látható Szegeden. A Leányvásár szereposztásáról és a rendező személyéről hamarosan beszámolunk.

  Jegyek a Szegedi Szabadtéri Játékok 2013-as műsorára ősz végétől vásárolhatóak! Ha szeretné jegyeit elsők között megváltani, akkor csatlakozzon Facebook oldalunkhoz, így elsők között olvashatja híreinket. Ide kattitnva csatlakozhat: www.facebook.com/operettinfo  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás MySpace-hez RSS  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2012.09.28.


  Kereső
  Hírlevél
  © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2020


  j lap - 1

  Partnerek: