Operettinfo.hu - Jöjj vissza hozzám operett és musical est Debrecenben! Jegyek itt! • Jöjj vissza hozzám operett és musical est Debrecenben! Jegyek itt!

  2014. július 29-én a debreceni Nagyerdei Szabadtéri Színpad ad otthont "Jöjj vissza hozzám..." című operett és musicalestnek.

  Ezt írják a rendezvényről a szervezők:
  Nyári estéken, egy padon merengve, évszázados hársfák alatt ülve, visszagondolunk a múltra, felidézve rég volt nagy színészek történeteit és nagy zeneszerzők dallamait. Hogy alakult ki az operett, honnan érkezett, miért pont Magyarországon gyökeresedett meg és élt tovább napjainkig? És hogy alakult azután musicallé? Hogy is volt, amikor Offenbach, Johann Strauss, Kálmán Imre és Lehár Ferenc dallamait dúdolta, énekelte, táncolta Honthy, Latabár, Bilicsi és a többiek. Őket idézzük. A műsorban egy-egy történet köré épülnek a melódiák, az ismert dallamok. Ők jönnek vissza hozzánk egy kellemes zenés este erejéig. Mert a mi feladatunk, hogy emlékezetben tartsuk az (r)égi nagyokat, mert csak a múlt lépcsőjén tudunk eljutni a jövőbe.

  Online jegyvásárlás a Nagyerdei Szabadtéri Színház előadásaira ide kattintva!

  Közreműködik:
  Oszvald Marika (esőnapon (július 30) Teremi Trixi)
  Kállay Bori
  Csengeri Attila
  Bozsó József
  Mahó Andrea
  Jankovits József  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás MySpace-hez RSS  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2014.07.14.


  Kereső
  Hírlevél
  © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2020


  j lap - 1

  Partnerek: