Operettinfo.hu - Júniusban debütál a Sissi, a magyar királyné operett - Jegyek itt! • Júniusban debütál a Sissi, a magyar királyné operett - Jegyek itt!

  Elkezdődtek a Sissi, a magyar királyné (Erzsébet) című Huszka-operett online olvasópróbái. Huszka Jenő operettje egy humorral átszőtt, patinás szerelmi legenda, amely gróf Andrássy Gyula, az Osztrák-Magyar Monarchia későbbi külügyminisztere és Erzsébet királyné (Sissi) beteljesületlen, történelmileg nem igazolt szerelméről szól.

  Az előadásban olyan neves színészek működnek közre többek között, mint Oszvald Marika, Peller Károly, Szendy Szilvi, Kádár Szabolcs János, Denk Viktória vagy Árvai Dániel. Az operett rendezője Kerényi Mikós Gábor - Kero, aki a kultikus Elisabeth című musicalt is rendezte.

  A produkció a Monarchia Operett előadásában kerül bemutatásra Gödöllőn a Királyi Kastély Díszudvrában 2021. június 12-13-án. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

  Ezt követően több város szabadtéri színpadán is látható lesz.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás MySpace-hez RSS  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2021.05.01.


  Kereső
  Hírlevél
  © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2021


  j lap - 1

  Partnerek: