Operettinfo.hu - Sissy a Városmajorban KERO rendezésében! Jegyek itt! • Sissy a Városmajorban KERO rendezésében! Jegyek itt!

  Elkezdődtek a Sissi, a magyar királyné (Erzsébet) című Huszka-operett online olvasópróbái. Huszka Jenő operettje egy humorral átszőtt, patinás szerelmi legenda, amely gróf Andrássy Gyula, az Osztrák-Magyar Monarchia későbbi külügyminisztere és Erzsébet királyné (Sissi) beteljesületlen, történelmileg nem igazolt szerelméről szól.

  Az előadásban olyan neves színészek működnek közre többek között, mint Denk Viktória, Oszvald Marika, Peller Károly, Szendy Szilvi, Kádár Szabolcs János vagy Árvai Dániel. Az operett rendezője Kerényi Mikós Gábor - Kero, aki a kultikus Elisabeth című musicalt is rendezte, idén 25 éve. Lévay Szilveszter és Michael Kunze nagysikerű musicalje, az Elisabeth 1992-ben debütált Bécsben, majd 1996-ban Szegeden is bemutatásra került, azóta számtalan szereposztásban állították színpadra – töretlen sikerrel.

  A produkció a Monarchia Operett előadásában kerül bemutatásra Gödöllőn, ezt követően több város szabadtéri színpadán. A Sissi budapesti premierje 2021. augusztus 15-én a Városmajori Szabadtéri Színpadon lesz.
  A budapesti előadásra már árulják a jegyeket! Jegyvásárláshoz kattints ide!

  A nyári előadásokat követi egy erdélyi turné, majd ősszel egy magyarországi körút.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás MySpace-hez RSS  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2021.04.13.


  Kereső
  Hírlevél
  © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2021


  j lap - 1

  Partnerek: