Operettinfo.hu - Ez lesz az Operett online első előadása! • Ez lesz az Operett online első előadása!

  Most szombaton, december 5-én indul az Operett online streaming-szolgáltatás egy valódi közönségkedvenccel. Így ír a színház az új szolgáltatásról:
  Stílusosan az egyik legkedveltebb operettelőadást varázsoljuk nézőink otthonába: A Csárdáskirálynőt! Több szempontból is nagyon különleges élményt ígér az előadás.

  Nagy színház, nagy várakozások - A nézők jogosan várják a társulattól megszokott magas színvonalat. Miért is kellene visszavenni ebből az igényből? Az online "színpadon" ezért egy teljes kiállítású előadás lesz látható olyan igényességű felvételen, hogy már szinte Operettmozi. A broadcast-televíziós minőségű, hétkamerás rögzítést Komlós András rendezte és vágta.

  Természetesen semmi nem hasonlítható ahhoz az érzéshez, amikor a színházban éljük át az előadást. Viszont magunk is meglepődtünk, hogy ehhez mennyire közeli élményt sikerült visszaadni a felvétellel, és reméljük, a nézők is így érzik majd. Sőt, talán még egy kis pluszt is ad: a modern filmes technológiával olyan pillanatokat és rezzenéseket lehet megmutatni, melyeket a nézőtérről alig, vagy csak a legdrágább helyekről lehetne felfedezni. Az online nézőtéren viszont mindenki közelről élvezheti a művészek sziporkázását mindössze 3.900 forintért. Emellett lesz lehetőség családi (8.000 Ft) és emelt árú támogatói jegyek (10.000 Ft) vásárlására is.

  Kálmán Imre remekműve Vidnyánszky Attila rendezésében igazi sikerdarab, melyre a koronavírus-járvány előtt olyan nagy volt az érdeklődés, hogy hónapokkal előre már nem lehetett jegyet kapni. Tele van vidámsággal, könnyedséggel és komikummal, amivel remélhetőleg egy kis fényt tudunk csempészni a mostani időkbe. A szereposztást ismert operettsztárok és fiatal tehetségeink gazdagítják, a főbb szerepekben Kiss Diána, Homonnay Zsolt, Széles Flóra, Dénes Viktor és Földes Tamás lesznek láthatóak.

  A színházi hangulatot megidézve bár nem élő adásban, de a megszokott színházi ritmusban hirdetjük online-előadásainkat. A most szombati Csárdáskirálynő tehát este 7-kor kezdődik, és csak az előadás időtartamára lesz látható. Természetesen tervben vannak majd délutáni és hétköznapokon történő közvetítések is, ez az első alkalmak után fog eldőlni. Melyik lesz a következő előadás online-repertoárunkban? Azt majd hamarosan egy másik ablakkal tárjuk fel adventi naptárunkban! Egyelőre izgatottan várjuk az online-premierünket, ami a társulat számára egyben bemutatkozás a streaming-műfajban. Drukkoljunk együtt, hogy jól sikerüljön, tartsanak velünk, találkozzunk online december 5-én!

  A Csárdáskirálynő este 7-kor kezdődik, és csak az előadás időtartamára lesz látható. Kérjük, hogy az előadás elindításánál és esetleges szüneteltetésénél vegyék figyelembe, hogy az előadás 23:00 (Central European Time, UTC+1) után már nem elérhető. Az előadás hossza: 160 perc.

  Szereposztás:
  Vereczki Szilvia - Kiss Diána
  Edwin Ronald - Homonnay Zsolt
  Kaucsiánó Bóni gróf- Dénes Viktor
  Stázi grófnő, a herceg unokahúga- Széles Flóra
  Anhilte, a herceg felesége - Frankó Tünde
  Leopold Mária, Lippert Weilersheim hercege - Dézsy Szabó Gábor
  Eugene von Rohnsdorff, főhadnagy - Mészáros Árpád Zsolt
  Kerekes Ferkó - Földes Tamás
  Miska - Czeglédi Ákos
  Jegyző - Altsach Gergő

  Karmester és zenei vezető: Pfeiffer Gyula
  Díszlettervező: Cziegler Balázs
  Jelmeztervező: Berzsenyi Krisztina
  Koreográfus: Bozsik Yvette
  Rendező: Vidnyánszky Attila
  A felvétel rendezője: Komlós András
  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás MySpace-hez RSS  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2020.12.01.


  Kereső
  Hírlevél
  © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2021


  j lap - 1

  Partnerek: