Operettinfo.hu - Őszi Zenés Hétvége 1000 forintos jegyekkel! • Őszi Zenés Hétvége 1000 forintos jegyekkel!

  A Jammal & The GrooveTroop, Siménfalvy Ágota, Békefi Viktória és Dolhai Attila várja az érdeklődőket Szigetszentmiklóson.
  A rendezvéyre ráadásul csak 1000Ft a jegy, ami hihetetlenül olcsó.

  ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

  A szombati program:
  Őszi Zenés Hétvége - szombat

  16:00 Jammal & The GrooveTroop
  A zenekar 2017-ben alakult. Műfaj, amit játszanak BrassBeat, azaz a hip-hop, pop, R’n’B, illetve rap zene keveredése a fúvószenével. A felállás rendkívül exkluzív: trombita, szaxofon, harsona, tuba és dob hangszerekből áll, melyet olykor ritmusos rap szövegek és pörgős beatbox (szájdobolás) fűszerez. Az akusztikus hangszerek lehetővé teszik, hogy a produkció bármilyen helyszínen, akár hangosítás nélkül is egyből megszólaljon. Repertoárunkon szerepelnek - a mai és régebbi világslágerek mellett - saját szerzemények is.

  Tagok:
  Jammal - rap, beatbox, dob; Oláh Márton - szaxofon, hangszerelés; Simai László - trombita; Tóth Gergő - trombita; Koppányi Béla - harsona; Rózsa István – tuba

  17:30 Békefi Viktória
  1993-ban született Budapesten. 1999-2007 között a szigetszentmiklósi József Attila Általános Iskola, 2007-2011 között az Egressy Béni Zeneművészeti Szakközépiskola és Gimnázium tanulója volt. 2006-2009 között a Sziget Színház stúdiósa volt. 2009-2016 között a Sziget Színház, mellette 2012-2016 között a Nemzeti Lovas Színház előadásaiban szerepelt. 2016-tól szabadúszó. 2019-ben megnyerte a TV2 Sztárban sztár leszek! című műsorának első évadát.

  18:00 Siménfalvy Ágota
  Színművész, énekesnő, színészdinasztiából származik, édesapja és apai nagyapja, valamint annak testvérei szintén színművészek voltak. Gyermekkora óta a zene, az éneklés, a színpad határozza meg az életét. A klasszikus zenétől a népzenén át, a musicalek, a klezmer, a sanzonok és a popzene világáig számos műfajban otthon van. Elnyerte a Súgó Csiga Díj-közönségdíját és a Bársony Rózsi Emlékgyűrűt, mint az év szubrettje.

  18:35 Dolhai Attila
  Hazánk egyik legnépszerűbb és legismertebb zenés-színésze. 37 éves korára a musicaltörténelem összes fontos darabjának férfi főszerepét eljátszotta már. 2006-ban jelentette meg első szólólemezét Ébredjen a nap címmel, melyet még három követett. Legutolsó, 2012-ben megjelent Ragyogás című albuma Aranylemez lett. Színészi és énekesi munkáját két Súgó Csiga díjjal, Emerton díjjal, 2013-ban pedig Jászai Mari díjjal ismerték el.

  Vasárnap a gyerekeket várják. Hiszen délután a Süsü és majd a Kiskalász Zenekar Hepehupa koncertje várja a nézőket.

  Vasárnapi program:
  Süsü a sárkány című mesejáték egy felvonásban a Fogi Színház előadásában
  A televízióból jól ismert egyfejû sárkány, a jóságos Süsü kel életre a színpadon, hogy barátjával, a királyfival járja végig kalandos útját. „Útitársuk” a sok nagyszerű sláger és – remélhetően – a gyerekek szüntelen nevetése.

  Kiskalász Zenekar Hepehupa koncertje
  A Kiskalász zenekar első stúdiófelvételei 2009 januárjában kezdődtek, így ettől az évtől számítják megalakulásukat. Elsőként pár verset zenésítettek meg Bartos Erika Zsákbamacska kötetéből, de aztán hamar kiderült, hogy Erika csodás költeményei újabb és újabb dalokra inspirálták őket. Ebből a szerencsés találkozásból születtek meg első lemezeik: Zsákbamacska (2009), Százlábú (2011) és Hepehupa (2012). A Zsákbamacska illetve a Százlábú aranylemez lett, illetve mindkettő Fonogram díj jelölést is kapott.

  Tagok:
  Varga Bori - ének, szaxofonok, furulyák; Sántha Gábor – ének, gitár; Boros Attila - basszusgitár; Mogyoró Kornél – ütőhangszerek

  ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS A VASÁRNAPI MESÉS PROGRAMRA IDE KATTINTVA!
  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás MySpace-hez RSS  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2020.09.12.


  Kereső
  Hírlevél
  © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2020


  j lap - 1

  Partnerek: