Operettinfo.hu - Kész a Budapesti Operettszínház 2020/2021-es évada! • Kész a Budapesti Operettszínház 2020/2021-es évada!

  A Budapesti Operettszínház új évada 5 premierrel várja a nézőket. A mosoly évada lesz a 2020/2021-es évad a Budapesti Operettszínházban.

  A La Mancha lovagja musical lesz az első bemutató, ami a vírus miatt nem volt látható, hiszen a premier előtt kellett bezárnia a színháznak. A musical így 2020. szeptember 11-én kerül bemutatásra a musical Vincze Balázs rendezésében.

  Ezt követi majd a Marica grófnő című operett Bozsik Yvette rendezésében októberben. Az előadásban Fischl Mónika, Lukács Anita, Lévai Enikő, Dolhai Attila, Vadász Zsolt, Homonnay Zsolt, Szendy Szilvi, Bojtos Luca, Széles Flóra, Laki Péter, Erdős Attila és Dénes Viktor is látható lesz majd.

  A mosoly országa operett lesz a harmadik bemutató a színházban, amit 2021 januárjában mutatnak be. Stephen Medicalf rendezésében lesz látható Lehár Ferenc egyik legismertebb előadása. A főbb szerepekben Vadász Zsolt, Ninh Duc Hoang Long, Fischl Mónika, Kiss Diána, Bordás Barbara, Laki Péter, Dénes Viktor, Széles Flóra, Szendy Szilvia és Bojtos Luca lesz látható.

  A negyedik premier a Nine / Kilenc musical lesz 2021 márciusában. A hármas szereposztásban bemutatásra kerülő musical sok izgalmat ígér, hiszen többek között Dolhai Attila is látható lesz majd benne, így újra láthatjuk musicalben is az operett szerepek mellett. Az előadás rendezője Balázs Zoltán. Az előadás szereplői között láthatóDolhai Attila, Homonnay Zsolt, Szomor György, Széles Flóra, Vágó Zsuzsi, Polyák Lilla, Füredi Nikolett, Janza Kata, Nádasi Veronika, Siménfalvy Ágota és Kalocsai Zsuzsa.

  A Kálmán Imre Teátrumban pedig egy újabb magyar előadás lesz majd látható. Béres Attila és Várkonyi Mátyás kémoperája 2021. április 30-án kerül bemutatásra Mata Hari címmel. Az előadást Somogyi Szilárd rendezi majd. Főbb szerepekben látható Janza Kata, Vágó Bernadett, Szabó P. Szilveszter, Sándor Péter, Szolnoki Tibor és Kerényi Miklós Máté.
  A sajtótájékoztatón Vágó Bernadett és Gubik Petra énekelt egy dalt a musicalből.

  Továbbra is műsoron maradnak a következő előadások:
  Abigél, Amerikai komédia, Anna Frank naplója/A képfaragó, A Pendragon-legenda, A rég nyár, A Szépség és a Szörnyeteg, Csárdáskirálynő, Dinner Show, Diótörő, Dorian Gray, Elfújta a szél, István, a király, János Vitéz, Lili bárónő, Mágnás Miska, Menyasszonytánc, Musicalmesék, Oszi Boszi, a repülő nagyanyó, Rebecca, Szegény Dzsoni és Árinka, Tajtékos dalok, Viktória, Virágot Algernonnak  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás MySpace-hez RSS  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2020.08.13.


  Kereső
  Hírlevél
  © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2020


  j lap - 1

  Partnerek: