Operettinfo.hu - Én és a kisöcsém a TV-ben! • Én és a kisöcsém a TV-ben!

  2015-ben mutatta be a Budapesti Operettszínház az Én és a kisöcsém című előadást. Az előadásról TV felvétel is készült. A felvétel 2020. március 28-án szombaton 21:00-tól lesz látható az M5 műsorán.

  Az előadást Réthly Attila rendezte. A zenés darabban Simon Panna, Mészáros Árpád Zsolt, Peller Anna, Homonnay Zsolt, Peller Károly, Jordán Tamás, Földes Tamás, Janza Kata, Szerényi László, Benkóczy Zoltán, Oláh Tibor, Sz. Nagy Ildikó is látható. A zenés produkciót Bolba Tamás vezényeli.

  Az előadás leírása:
  "Én és a kisöcsém,
  Fütyülünk a nőkre az idén…"

  Az igazán jó történetek egy mondatban is összefoglalhatóak, például így: Kató, a gazdag tápszergyáros ábrándos, aluszékony lánya férfinak öltözve az itáliai Velencéig szalad, hogy megleckéztessen egy nagyképű, nőgyűlölő fickót.

  Az Én és a kisöcsém 1934-es, százas szériát megért operettszínházi ősbemutatója óta is rendületlenül vissza-visszatérő sikerdarabja a magyar színházak repertoárjának. Hogy mi lehet a mű örök sikerének titka? Talán az, hogy ebben a darabban minden együtt van, ami a zenés előadásokat élteti - jól megrajzolt, eredeti figurák, fergeteges humorral megírt fordulatos történet, szellemes szövegű örökzöld slágerek, mint például az "Egy kicsit angyal legyen, egy kicsit démon...“, a "Pá kis aranyom, pá...“ és a "Mia bella Signorina“.

  És történik mindez a költői nevű Zabakol tápszergyárban, illetve Velence színpompás kulisszái közt. Bolondos hőseink átöltözések, szerepjátékok és titkos küldetések közepette keresik igazságukat és boldogságukat.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás MySpace-hez RSS  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2020.03.22.


  Kereső
  Hírlevél
  © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2020


  j lap - 1

  Partnerek: