Operettinfo.hu - Csárdáskirálynő a Mézesvölgyi Nyáron - Jegyek itt! • Csárdáskirálynő a Mézesvölgyi Nyáron - Jegyek itt!

  Kálmán Imre Csárdáskirálynője minden idők legismertebb és leggyakrabban játszott operettje, melyben egy igaz szerelem útjába gördített akadályok leküzdése áll a középpontban. Edwin herceg anyja Cecilia hercegnő mindent elkövet, hogy fiát elszakítsa szerelmétől, az ünnepelt pesti sanzonett Szilviától. Hamis párizsi szerződéssel űzi el az énekesnőt fia közeléből, majd egy reménytelen házasságba próbálja kényszeríteni fiát, hogy ő maga a legmagasabb arisztokrata körökbe juthasson. Edwin legjobb barátai Bóni gróf, Feri úr, és Miska az Orfeum főpincére azonban tréfát nem ismerve összefognak, hogy Cecilia hercegnő múltját leleplezve kiderüljön, hogy valaha ő maga volt a pesti orfeum ünnepelt Csárdáskirálynője. A hajdan ünnepelt primadonna szerelmét elhagyva, karrierjét föláldozva érdekházasságai pillérein jutott el hercegnéi rangjához. Miután kiderül a keserű igazság, már semmi nem állhat a fiatalok boldogságának útjába.

  A Csárdáskirálynő 2020. július 31-én a Mézesvölgyi Nyár progrmjában Veresegyházon lesz látható! Jegyvásárláshoz kattints ide!

  Szereposztás:
  Szilvia: Denk Viktória
  Edwin: Nagy Balázs
  Cecilia: Csonka Zsuzsanna
  Feri bácsi: Egyházi Géza
  Stázi: Gróf Gréta
  Bóni gróf: Czető Roland
  Miska: Heller Tamás
  Mária Leopold: Bardóczy Attila
  Rhonssdorf: Lendvay Zsolt  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás MySpace-hez RSS  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2020.06.11.


  Kereső
  Hírlevél
  © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2020


  j lap - 1

  Partnerek: