Operettinfo.hu - Régi nyár a Szarvasi Vízi Színházban - Jegyek itt! • Régi nyár a Szarvasi Vízi Színházban - Jegyek itt!

  Lajtai Lajos - Békeffi István - Szenes Iván jól ismert operettje a RÉGI NYÁR 2019. június 15.-én a Szarvasi Víziszínházban lesz látható. Esőnap: június 17. 20:30

  Az ünnepelt operettcsillagon ugyan nem látszik meg a kora, ám árulkodik az a tény, hogy lánya lassan eladósorba kerül. Zsuzsa váratlanul hazaérkezik a nevelőintézetből, és azonnal kiderül: szerelmes. Csak még alanyt nem talált érzelmeihez. Az anya azonban tudja, hogy ha az elhatározás megszületett, nem kell sokat várni, és a megfelelő férfi is megtaláltatik.

  A színésznő egyelőre szeretné távol tartani lányát a férfiaktól, mert annak idején éppen ennyi idősen érte őt is nagy csalódás; tizennyolc éves korában törték össze a szívét, és azóta sem tudta teljesen kiheverni az akkor történteket. Természetesen az említett „csalódás" meg is jelenik: egy régi nyár emléke, Báró Jankovits János, hirtelen felbukkan a múltból és magával hozza Miklóst, a fiát is. Tulajdonképpen ebből a négyesfogatból már össze is állíthatnánk az ideális szerelmespárokat, ám a szerzők nem elégednek meg ennyivel... Kapunk egy bájos, komikus rokont, akiről a báró azt hiszi, hogy Mária kedvese... és egy bájos, komikus öltöztetőnőt, aki a bájos, komikus rokon kedvese...szeretne lenni.

  Az anya magába bolondítja a fiút, hogy aztán a lányának adja, mert így végül övé lesz az apa... bizony, a színésznők csak bonyolítják az életet! Igazából egy kérdés maradt: ki lesz ott a Horváth-kertben, Budán / Szombaton este, fél nyolc után...?

  Jegyárak és jegyvásárlás itt!

  Szereposztás:

  MÁRIA, HÍRES SZÍNÉSZNŐ: SAÁROSSY KINGA Jászai-díjas
  MIMÓZA, MÁRIA ÖLTÖZTETŐNŐJE: DÉR GABI
  ZSUZSI, MÁRIA LEÁNYA: NAGY SZILVIA
  TRAFINA, MÁRIA SZEGÉNY ROKONA: RÁCZ JÁNOS
  BÁRÓ JANKOVITS JÁNOS: VÓKÓ JÁNOS
  MIKLÓS, A FIA: TÖRÖK TAMÁS
  KITTY, A REVÜSZÍNHÁZ GÖRLJE: NAGY BARBARA
  LULU, A REVÜSZÍNHÁZ GÖRLJE: NAGY FRUZSINA LILLA
  FŐÚR: CSATHÓ NORBERT
  SZOBALÁNY: TÖRTELI NADIN

  GGTÁNC EGER:
  EMŐDI ATTILA, JONI ÖSTERLUND, KELEMEN DOROTTYA,
  NOVÁK LAURA, RAYCO LECUONA SUAREZ, ROVÓ VIRÁG,
  TÓTH KAROLINA, TÖRTELI NADIN

  ZENEKAR:
  ÁGOSTON OTTÓ, BÁDER ELEMÉR, GULYÁS LÁSZLÓ, JUHÁSZ ANDRÁS,
  KEREKES JÓZSEF, KLEM DÉNES, KOVÁCS HENRIK,
  MÁNDOKY BÉLA, TAKÁCS BALÁZS

  Díszlet/Jelmez: LACZÓ HENRIETTE
  Zenei vezető: NAGY ZOLTÁN
  Korrepetitor: MARÍK ERZSÉBET
  Koreográfus: TOPOLÁNSZKY TAMÁS Harangozó Gyula-díjas
  Ügyelő: HÓDOSI ILDIKÓ
  Súgó: SZECSKÓ ANDREA
  Rendezőasszisztens: LÁZÁR RITA
  Karmester: NAGY ZOLTÁN

  Rendező: HALASI IMRE Jászai díjas, Érdemes művész  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás MySpace-hez RSS  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2019.05.01.


  Kereső
  Hírlevél
  © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2020


  j lap - 1

  Partnerek: