Operettinfo.hu - Budavári Palotakoncert 2019 - Jegyek és fellépők itt! • Budavári Palotakoncert 2019 - Jegyek és fellépők itt!

  A Budapesti Operettszínház sztárjai évek óta kápráztatják el közönséget fergeteges operett gáláikkal a Budai Vár Oroszlános udvarában. A nyári estéken a fényárban fürdő vár csodálatos helyszín a hungarikummá vált operett ünneplésére. A mára magát már fesztivállá kinővő Budavári Palotakoncert legjobban várt műsorszáma az Operett gála, ahol olyan sztárokkal találkozhattunk az elmúlt években mint Oszvald Marika, Peller Anna, Peller Károly, Dolhai Attila, Kerényi Miklós Máté, Faragó András, Kalocsai Zsuzsa, Lukács Anita, Vadász Dániel, Boncsér Gergely, Szendy Szilvi, Kocsis Dénes és még sokan mások.

  A Budavári Palotakoncerttel teremtatt hagyomány idén is folytatódik és újra a legismertebb operett dalok csendülnek fel a Duna felett a Várban. A Budavári Palotakoncert 2019-es fellépőit már ki is hirdették.

  Jegyinfók és jegyvásárlás itt!


  Fellépők:
  Oszvald Marika, Szendy Szilvi, Peller Károly, Dancs Annamari, Boncsér Gergely, Vadász Zsolt, Fischl Mónika, Bordás Barbara, Laki Péter, Ninh Duc Hoang Long, valamint a XI. Nemzetközi Lehár Ferenc Operett Énekverseny különdíjasai: Faragó Alexandra és Dénes Viktor.


  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás MySpace-hez RSS  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2019.07.05.


  Kereső
  Hírlevél
  © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2020


  j lap - 1

  Partnerek: