Operettinfo.hu - Közvetítés az utolsó Bajadér előadásról az Operettszínházból! • Közvetítés az utolsó Bajadér előadásról az Operettszínházból!

  Május 1-jén egy kis időre pihenőre tért Kálmán Imre mágikus kult-operettje, A Bajadér. A szereplők különleges előadáson búcsúztak a produkciótól. Videóösszeállításunkban közvetítést láthatnak a kulisszák mögül!
  Szentpétervárra költözött Radjami herceg és A Bajadér többi szereplője egy izgalmas utolsó előadás után. A Fülöpöt alakító Peller Károly számára a búcsú egyben premier is volt, mert ekkor volt először a párja Simone-ként Oszvald Marika, akivel az elmúlt két évben még közös próbájuk sem volt. Továbbá az utolsó előadást Homonnay Zsolt játszotta, aki decemberben állt be az indiai herceg szerepébe és rendkívül izgatottan várta a búcsút.
  A szereplők egytől-egyig szomorúan vették tudomásul, hogy el kell köszönniük a produkciótól. "Ez egy igazi különlegesség, nagyon izgalmas előadás, amelyben bizony meg kellett találni saját magunkat, hogy jól játsszuk a szerepet. Remek szerelmi történet, különleges zenével. A produkciót a hármasság jellemzi, hiszen a bonviván és a primadonna mellett két pár szubrett és táncos-komikus szerepel a darabban. Sajnálom, hogy búcsúznunk kell, mert nagyon megszerettem A Bajadért" - fejtette ki a Szapáry-t, a magyar újságírót alakító Kerényi Miklós Máté.

  S bár voltak különlegességek, de sok minden a korábbiakhoz hasonlóan alakult az utolsó előadás alkalmával, például a főszereplő hatos a szünetben ugyanúgy elpróbálta a Lőcsei Jenő által koreografált Shimmyt, mint mindig korábban...

  "Nekem egyik legeslegnagyobb kedvencem A Bajadér. Szeretem a dalszövegeket, mert modernek, a két számom pedig örömjáték: a Shopping-tercettben és a Barbártáncban fantasztikusan érzem magam, hiszen extrát nyújtunk a partneremmel. Mátéval talán ebben a darabban voltunk leginkább egymásra utalva, számítottunk és számíthattunk is egymásra. Vérzik a szivem, ha belegondolok, hogy elbúcsúztattuk A Bajadért és visszamegy Szentpétervárra. Azonban remélem, játszani fogjuk még a darabot, ha nem hozzák vissza, én megyek Oroszországba, akár oroszul is megtanulom a szövegemet!" - mondta el Szendy Szilvi.

  Forrás: Operett.hu
  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás MySpace-hez RSS  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2011.05.10.


  Kereső
  Hírlevél
  © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2020


  j lap - 1

  Partnerek: