Operettinfo.hu - Egy csók és más semmi a Fertőrákosi Barlangszínházban! • Egy csók és más semmi a Fertőrákosi Barlangszínházban!

  Az Egy csók és más semmi Eisemann Mihály operettje, melynek szövegét Halász Imre és Békeffi István írta. Egy jól ismert történet a válni készülő fiatalasszonyról, aki a per ideje alatt beleszeret egy fiatal férfiba, nem tudván, hogy ki is ő valójában... A főcselekmény mellett, még további események is bonyolítják a történetet, humoros félreértésekkel és fülbemászó dallamokkal. A történet végén persze mindenki megtalálja párját és a dolgok is a helyükre kerülnek, köszönhetően Sáfrány ügyvéd és Sőn Tóni kitartó munkájának. A mű talán legismertebb feldolgozása az 1941-ben készült film Tolnay Klári és Jávor Pál főszereplésével.

  „Csak egy perc, csak álom, de én azt sem bánom, ha itt ég a számon a szád. Hisz' máma nincs dráma, nem kell a nagy regény, szívünk ma már oly szerény...”

  A kecskeméti színpadon Szőcs Artur rendezésében, többek között, Koltai-Nagy Balázs, Orth Péter, Szabó Dorottya, Pál Attila és Csombor Teréz főszereplésével látható a népszerű operett, melyben közreműködik a Kecskemét City Balett és a színház zenekara is.

  Az Egy csók és más semmi 2021. augusztus 27-28-án a Fertőrákosi Barlangszínházban lesz látható. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

  Szereposztás:

  Annie: Vörös Edit / Bori Réka
  Sándor: Koltai-Nagy Balázs
  Dr. Sáfrány: Pál Attila
  Schön Tóni: Csombor Teréz
  Péter: Orth Péter
  Teca: Szabó Dorottya e.h.
  Kulhanek elnök: Sirkó László
  Robicsek: Aradi Imre
  Robicsekné: Magyar Éva
  Manci: Szegvári Júlia
  Zöldhelyiné: Szegvári Júlia
  Pincér: Váry Károly
  Krecsák törvényszéki szolga: Váry Károly
  Vrabecz: Varga Huszti Máté e.h.
  I. bíró: Varga Huszti Máté e.h.
  II. bíró: Lakatos Máté

  Közreműködik, a Kecskeméti Nemzeti Színház zenekara és a Kecskeméti Nemzeti Színház énekkara  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás MySpace-hez RSS  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2020.11.01.


  Kereső
  Hírlevél
  © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2021


  j lap - 1

  Partnerek: