Operettinfo.hu - Már kész a Dolhai Attila és Janza Kata koncert dallistája! • Már kész a Dolhai Attila és Janza Kata koncert dallistája!

  2016. augusztus 14-én Balatonfüreden a BSZKK Szabadtéri Színpad
  (Balaton Szabadidő és Konferencia Központ) ad otthont Dolhai Attila és Janza Kata musical-operett koncertjének.

  A koncert vendége Bordás Barbara lesz.

  Az idei koncerten is rengeteg meglepetéssel készülnek a Budapesti Operettszínház művészei. A nyári nagykoncert dallistájában rengeteg meglepetés szerepel.

  A Rudolf musical egyik legszebb duettje az "Értem születtél" Janza Kata és Dolhai Attila előadásában csendül majd fel. Azonban a musical lista itt nem ér majd véget, hiszen a Rómeó és Júlia musical, a Mozart, az Elisabeth és a Jekyll és Hyde dalaiból hallhatunk majd részleteket.

  Operettekben sem lesz hiány. Felcsendül például Dolhai Attila előadásában az egyik legismertebb operett dal a Hej cigány, valamint az Operett gálák örök befutója a Ringó vállú is bekerült a dallistába.

  A jó hangulat garantált, amit már csak fokozni tud a különleges helyszín, ami évről évre hatalmas élményt nyújt a látogatónak, hiszen a fellépők is mindig nagy izgalommal készülnek a nyári koncertre. Idén sincs ez másként. A koncertre még lehet jegyeket vásárolni. Online jegyvásárlás ide kattintva!

  A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.
  Kapunyitás: 19:30

  Rossz idő esetén a Sportcsarnokban kerül megrendezésre.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás MySpace-hez RSS  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2016.08.06.


  Kereső
  Hírlevél
  © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2020


  j lap - 1

  Partnerek: