Operettinfo.hu - Budavári Palotakoncert 2021 - Jegyek és fellépők itt! • Budavári Palotakoncert 2021 - Jegyek és fellépők itt!

  A budapesti nyár egyik ékkövévé vált már a Budavári Palotakoncert a Várban az oroszlános udvarban, amit évről évre több külföldi is látogat, hiszen a magyar kultúra egyik legkedveltebb zenei örökségét az operettet mutatja be egy pompás közegben, világszinvonalú jelmezekben, tökéletes hangokkal és látványo s koreográfiával. A világhírű operettek mellett számos opera is rendszeresen felcsendül a Palotakoncerten.

  A Budapesti Operettszínház művészeit az ország legnagyobb operett gáláján mindig teltház várja, s persze a tapsot mindig méltón is jutalmazzák, hiszen a csillagos ég alatt a friss nyári levegőben a könnyed dallamok is jobban szólnak.

  A Budavári Palotakoncert 2021-ben várhatóan ismét a Budai Várba várja a közönséget az ország legnagyobb operett gálájára az Operettszínház sztárjaival. Jegyinfókért kattintson ide!

  A Budavári Palotakoncerten az elmúlt években olyan sztárok léptek fel mint Fischl Mónika, Bordás Barbara, Lukács Anita, Lévai Enikő, Kiss Diána, Kalocsai Zsuzsa, Szendy Szilvi, Bojtos Luca, a műfaj koronázatlan királynője, Oszvald Marika, Dolhai Attila, Homonnay Zsolt, Vadász Zsolt, Ninh Duc Hoang Long, Dénes Viktor és Laki Péter.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás MySpace-hez RSS  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2021.02.01.


  Kereső
  Hírlevél
  © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2021


  j lap - 1

  Partnerek: