Operettinfo.hu - Nyerd meg Gál Róbert A szenvedély muzsikája című könyvét! • Nyerd meg Gál Róbert A szenvedély muzsikája című könyvét!

  A Magyar Operett Napjára került ki a nyomdából a Rózsavölgyi Zeneműkiadó új kötete, Gál Róbert A szenvedély muzsikája című könyve, amely Kálmán Imre életét, sorsát, muzsikáját és utóéletét tekinti át, és amelyet a Budapesti Operettszínházban mutatott be a teátrum főigazgatója.

  Kálmán Imre élete, sorsa, muzsikája és utóélete elevenedik meg a könyvben. Szenvedélyes életet élt, különös sors jutott neki osztályrészül, hallatlanul népszerű muzsikáját már száz éve kedveli ország-világ. Életének érdekességei elevenednek meg szóban és képben a könyv lapjain, nagy slágerei pedig a legnépszerűbb előadók (Fedák Sári, Király Ernő, Honthy Hanna, Rátonyi Róbert, Zentay Anna és sokan mások) tolmácsolásában hallhatók a mellékelt CD-n. Egy évszázad hazai bemutatóiról, köztük a ma is futó előadásokról készült fényképalbum fotói is igazolják: mennyire örök Kálmán Imre operettvilága.

  A könyv kedvezményes áron vásárolható meg ide kattintva!

  Játékunkban Gál Róbert A szenvedély muzsikája könyvét sorsoltuk ki azok között akik Facebook oldalunkhoz (www.facebook.com/operettinfo)csatlakozva lájkolják a könyvről szóló hírt és helyesen válaszoltak a Játékunk kérdésére (ide kattintva). Játékunk nyertese: Melkvi Edit  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás MySpace-hez RSS  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2011.12.10.


  Kereső
  Hírlevél
  © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2020


  j lap - 1

  Partnerek: