Operettinfo.hu - Jön a II. Rátonyi Róbert Operettfesztivál 2019-ben! • Jön a II. Rátonyi Róbert Operettfesztivál 2019-ben!

  A júniusi négy napos rendezvénysorozattal a Veszprémi Petőfi Színház a 20. század egyik legismertebb operettszínésze, Rátonyi Róbert előtt tisztelgett. Bemutattak egy meseoperettet, mely kifejezetten erre az alkalomra készült, és felléptek a Budapesti Operettszínház művészei, akik többi között Rátonyi egyik veszprémi rendezését, A régi nyárt hozták el ismét a városba. Az operettfesztiválhoz több gyermekprogram is kapcsolódott, a színházkertben vásári forgatag várta az érdeklődőket, az aulában pedig még látható a Rátonyiról szóló kamarakiállítás - számolt be az eseményről a Veszprém Tv.

  2019 júniusában ismét az operetté lesz a főszerep a Veszprémi Petőfi Színházban, hiszen az I. Rátonyi Róbert Operettfesztivál bizonyította, óriási az igény a hungarikummá emelkedett operett műfaj iránt.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás Startlaphoz Hozzáadás MySpace-hez RSS  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2019.01.12.


  Kereső
  Hírlevél
  © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2019


  j lap - 1

  Partnerek: