Operettinfo.hu - Dolhai Attila dedikált plakáttal jelenik meg az Operett Magazin! • Dolhai Attila dedikált plakáttal jelenik meg az Operett Magazin!

  A Broadway Fesztiválon lesz először kapható az Operett Magazin. Sok érdekesség a színházról, csodálatos fotók, írások előadásokról. Az első szám a Broadway Fesztiválon egy dedikált Dolhai Attila poszterrel lesz kapható. Az újság 690 Ft lesz és a kitelepült Operett Shop standján, a szervezési iroda előtt lesz megvásárolható.

  A Broadway Fesztiválra kedvezményekkel is készül a színház. Minden szeptemberi és októberi előadás jegyeire 10% kedvezmény.

  A víg özvegy, a Luxemburg grófja, A chicagói hercegnő, a Macskadémon és az Ének az esőben című előadásainkra 20% kedvezmény (az akciós előadások időpontjairól érdeklődjön a jegyirodában)

  Kulisszajárás azon vásárlóknak, akik minimum két akciós előadásunkra jegyet váltanak.

  Jegyelővételi lehetőség az APÁCA SHOW című musical novemberi előadásaira, azon vásárlóknak, akik bármely akciós előadásunkra jegyet váltanak.

  További meglepetések és részletek a helyszínen. A Broadway Fesztivál programja pedig ide kattintva elérhető.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás Startlaphoz Hozzáadás MySpace-hez RSS  Szerző: Call / MTI
  Dátum: 2018.09.18.


  Kereső
  Hírlevél
  © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2019


  j lap - 1

  Partnerek: