Operettinfo.hu - Mága Zoltán Budapesti Újévi koncert 2020-ban az Arénában - Jegyek itt! • Mága Zoltán Budapesti Újévi koncert 2020-ban az Arénában - Jegyek itt!

  A Prima Primissima-díjas hegedűművész Magyarország zenei kultúrájának kiemelkedő képviselőjeként olyan koncerttermekben lépett már színpadra, ahol csak kivételes alkalmakkor, és csak a legkiválóbb művészeknek adatik meg. Hangversenyt adott a New York-i Carnegie Hall-ban, a Lincoln Centerben, a Los Angeles-i Walt Disney Concert Hall-ban, az Oscar-díj átadásoknak is otthont adó hollywoodi Dolby Theatre-ben, a Szöuli Operaházban, a Párizsi Zeneakadémián, a Bécsi Konzerthausban, a Lipcsei Gewandhausban, vagy a Vatikánban.

  A világ legrangosabb színpadai után a hegedűvirtuóz ismét Budapesten köszönti a világ minden részéről visszatérő vendégként érkező közönségét. Mága Zoltán Budapesti Újévi koncertjét 2020. január 1-én ismét Budapesten a Papp László Sportarénában tartják. A koncertre 2019. március 31-ig 20% kedvezménnyel lhet jegyet vásárolni!

  Jegyvásárláshoz kattintson ide!


  Mága Zoltán hegedűművész vendégeként legyen részese Ön is Európa legnagyobb újévköszöntő gálaműsorának! A hagyomány megújult díszletekkel, varázslatos látványvilággal, világhírű vendégművészekkel, exkluzív környezetben folytatódik.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás Startlaphoz Hozzáadás MySpace-hez RSS  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2019.01.01.


  Kereső
  Hírlevél
  © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2019


  j lap - 1

  Partnerek: