Operettinfo.hu - Maya az Operettszínházban - Jegyek és szereposztás itt! • Maya az Operettszínházban - Jegyek és szereposztás itt!

  Sok évtizedes kihagyás után, régi adósságát törlesztve tűzi műsorára a Budapesti Operettszínház Fényes Szabolcs egyik legnépszerűbb darabját, a Mayát. Az 1931-ben íródott mű látványos show elemekkel gazdagított revü-operett, melyben a szerelmi játszmák mellett a félreértéseken alapuló vérbő humor is hangsúlyosan jelen van. A címszerepet alakító Fischl Mónika és Bordás Barbara olyan elődök nyomdokába lép, mint Honthy Hanna, Karády Katalin és Almási Éva. A november 30-ai bemutató rendezője Réthly Attila, akinek nevéhez az Operettszínház olyan nagy sikerei köthetők, mint az Én és a kisöcsém vagy a Dorian Gray.

  Jegyárak és jegyvásárlás itt!

  A címszerepben Fischl Mónika és Bordás Barbara mutatkozik be, partnereik Dolhai Attila illetve Gömöri András Máté, akinek ez az első bonviván szerepe. Barbaraként Szendy Szilvi mellett Gubik Petra látható majd, aki ezzel a szubrett szereppel debütál az operett műfajban. Madeline Auksz Éva és Dancs Annamari, Dixi Laki Péter.

  A vendégként érkező Laklóth Aladár hosszú idő után lép ismét az Operettszínház színpadára és Mészáros Árpád Zsolt mellett a Gorilla szerepében bizonyíthat. Visszatér a teátrumba az egykori stúdiós, Brasch Bence, aki jelenleg a Színház- és Filmművészeti Egyetem végzős hallgatója. Kocsis Dénessel kettőzve játsszák majd Rudit. Bambó zenebohócként Mészáros Árpád Zsolt és Földes Tamás csillogtathatja meg ismét komikusi képességeit.

  A további szerepekben Petridisz Hrisztosz, Miklós Attila, Sík Milán, Balázsfi Alexandra, Langer Soma, Péter Richárd, Csuha Lajos, Oláh Tibor, Csere László, Varga Csenge Boglárka és Mészáros Edina tűnik fel.

  Az előadás helyszíne egy, a 30-s évek filmstúdióját idéző tér, ahol a nézők szeme előtt alakulnak majd át az egyes jelenetek. A díszletekért Khell Csörsz, a jelmezekért Velich Rita felel.

  Koreográfus Lőcsei Jenő, a zenei vezető Bolba Tamás, aki mellett a másik karmester Dinyés Dániel..  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás Startlaphoz Hozzáadás MySpace-hez RSS  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2018.11.02.


  Kereső
  Hírlevél
  © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2019


  j lap - 1

  Partnerek: