Operettinfo.hu - Timeless - Il Divo lemezbemutató koncert 2018-ban a Budapest Arénában! • Timeless - Il Divo lemezbemutató koncert 2018-ban a Budapest Arénában!

  Az Il Divo pályája során számos színpadon bizonyított világszerte, s a musial feldolgozások, és például az Andrea Bocelli által világslágerré tett Time To Say Goodbye mellett olyan klasszikusokat is feldolgoztak mintaz Adagio vagy a Hallelujah. Azonban koncertjeiken a lemezen ki nem adott dalok, többek közt a legismertebb opera áriák is felcsendültek. Hallottuk már tőlük a Nessun Dorma-t a Turandotból, de maguk a művészek is láthatóak voltak már opera szerepben. 2018-ban az elmúlt több mint 10 évét összegezve és új élményeiket és kedvenceiket megmutatva egy új lemezt mutatnak be.

  Az Il Divo koncert 2018. szeptember 10-én Budapesten az Arénában kerül megrendezésre. Jegyvásárlás itt!


  A Papp László Sportarénában újra élőben hallhatjuk az Il Divo legszebb talait a Time to Say Goodbye-tól a Grande Amora és a Regresa a Mi című dalokig.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás Startlaphoz Hozzáadás MySpace-hez RSS  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2018.08.01.


  Kereső
  Hírlevél
  © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2019


  j lap - 1

  Partnerek: